Активісти заблокували клуб у Львові, де запланований концерт Сергія Бабкіна

Активісти заблокували клуб у Львові, де запланований концерт Сергія Бабкіна

Фото
Укрінформ
У Львові активісти заблокували клуб «Малевич», де запланований концерт Сергія Бабкіна – колишнього фронтмена гурту 5nizza. Вхід до приміщення повністю перекритий.

Про це у Facebook повідомляють активісти Варта-1. 

«Зрив концерту Бабкіна у Львові. Багато народу, поки що тихо», - коментує фото із блокуванням клубу активістка Таня Боярчук.

Учасники блокади зазначають, що на місці присутні правоохоронці, які стоять шеренгою перед блокувальниками. Самі ж активісти не планують поступатися та обіцяють не допустити проведення концерту. Людей, які купили квитки на концерт, не пропускають. Водночас організатори налаштовані концерт провести. Сутичок немає.

Читайте також: У Львові активісти закликають не допустити концерту Сергія Бабкіна

Як прокоментувала ситуацію речниця обласного управління Нацполіції Світлана Добровольська, отримавши повідомлення про наміри блокувати виступ Бабкіна, правоохоронці прибули на місце події, щоб не допустити сутичок та порушення правопорядку. Під клубом, де вже є співак, за даними поліції, зібрались близько 50 активістів. За даними джерел, вони домагаються перемовин із Бабкіним. Також на площі перед клубом збираються прихильники співака та просто цікаві перехожі. Ситуація контрольована. Детальніше поліція обіцяє поінформувати пізніше.

Як повідомляв Укрінформ, харківський співак Сергій Бабкін - колишній фронтмен гурту 5nizza. Після початку збройної агресії Росії проти України він спочатку в складі вищезгаданої групи, а потім із сольними концертами неодноразово виступав у окупованому Криму. Крім того, Бабкін заперечує факт збройної агресії Росії проти України та вважає події на сході бажанням жителів Луганська та Донецька «жити по-іншому».

Фото: ФБ Варта-1

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-