В Україні починається Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів

В Україні починається Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів

Укрінформ
У четвер, 28 вересня в Україні розпочинається найбільший інтерактивний Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів, де взяти участь у виборі найкращої короткометражки року може кожен глядач. Щоб стати членом журі, достатньо заповнити бюлетень для голосування після сеансу.

Про це Укрінформу повідомили в компанії Артхаус Трафік.

"Фестиваль триває з 28 вересня по 8 жовтня у Києві, Запоріжжі, Кривому Розі, Луцьку, Львові, Маріуполі, Миколаєві, Одесі, Сумах і Харкові. Фільми демонструються в українській озвучці. Цьогоріч кіноогляд відбувається вдвадцяте і об'єднує 100 000 поціновувачів короткого метра на показах у 300 містах на шістьох континентах. Українці уже водинадцяте приєднуються до глядачів по всьому світу й беруть участь у виборі фільму-переможця, а також найкращої акторської роботи", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Тиждень українського кіно пройде у Страсбурзі

До шорт-листа 2017 увійшли ігрові стрічки: «Не нашкодь» (Нова Зеландія), «По той бік», «Ідеальний день» (Іспанія), «Fickle Bickle» (США), «Вперед! » (Латвія), «Надія вмирає останньою» (Велика Британія), «Mare Nostrum» (Сирія), «Viola, Franca» (Італія), «Коротко» (Швейцарія), «8 хвилин» (Грузія). Прем'єри більшості фільмів-фіналістів відбулися на престижних світових  кінофестивалях - в Берліні, Торонто,  Tribeca Film Festival у Нью-Йорку та інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-