Аваков у Торонто презентував книгу про добробати

Аваков у Торонто презентував книгу про добробати

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков презентував англійський переклад другого доповненого видання книги «Добробати. Історія подвигу батальйонів, що врятували країну» про історію формування добровольчого руху у системі МВС.

Презентація пройшла у неділю в приміщенні Інституту Св. Володимира у Торонто, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми вдячні кожному іноземному громадянину, а особливо представникам численної української діаспори у Канаді, за допомогу, яку вони надали для відновлення оборонного потенціалу нашої держави. Кожен долар чи євро, перераховані українським волонтерським організаціям, кожна одиниця спорядження, одягу та амуніції надіслана на фронт, кожна виголошена промова чи прийнята світовою спільнотою резолюція за Україну – це реальна допомога у захисті цивілізованої демократичної Європи і всього вільного західного світу», - сказав Аваков.

На презентацію прийшли посол України в Канаді Андрій Шевченко, та посол Канади в України Роман Ващу, учасники української збірної «Ігор нескорених», радник міністра внутрішніх справ Євген Тєрєхов, члени української громади та інші.

Проект «Добробати» - це хроніка історії руху і, водночас, роздуми над його природою. Понад 30 спогадів від ключових учасників тих подій – тодішнього військово-політичного керівництва України, командирів кадрових військових формувань, новостворених добровольчих підрозділів, політиків, волонтерів, журналістів, громадських діячів і звичайних бійців.

Читайте також: Порошенко заявив, що українська команда у "Іграх нескорених" вже є переможцем

Друге видання книги було надруковане наприкінці 2016 року накладом понад 10 тисяч примірників, значна частина якого була презентована безпосереднім учасникам тих подій та родинам загиблих. Презентація першого видання відбулася у середині вересня минулого року.

Фото: УП/Блоги-Аваков

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-