Короткометражка «Київська історія» вийде на екрани вже до кінця року

Короткометражка «Київська історія» вийде на екрани вже до кінця року

Укрінформ
Держкіно переглянуло завершений виробництвом короткометражний художній фільм-дебют Михайла Маслобойщикова «Київська історія».

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Зйомки картини розпочалися у квітні цього року і проходили в Києві. На екрани фільм вийде вже цього року", - ідеться в повідомленні.

Проект став одним із переможців дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Сума державної підтримки склала 962 121 грн, що й становить загальну вартість виробництва фільму.

Виробництво стрічки здійснила Студія "Віател" на чолі з Галиною Криворчук. Автор сценарію та режисер -  Михайло Маслобойщиков, продюсер - Ельміра Асадова, оператор - Євген Козеко, звукорежисер Василь Явтушенко, художник-постановник Дарина Богдан.

Читайте також: Українське кіно: на «Солодку ілюзія життя» дали 3,7 мільйона з бюджету

У фільмі знялися Артур Талабіра, Артемій Бондаренко та Вікторія Жукова. Сюжет розповідає про велокур’єра Тьому, який живе колом своїх інтересів і якому байдужий світ довкола. Якось уночі його велосипед викрадають, а 15-річний біженець зі Сходу заселяється в його під’їзд. Щоб повернути втрачене, їм доведеться шукати спільну мову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-