Українське кіно: на «Солодку ілюзія життя» дали 3,7 мільйона з бюджету

Українське кіно: на «Солодку ілюзія життя» дали 3,7 мільйона з бюджету

Укрінформ
Держкіно уклало з компанією «Трумен Продакшн» контракт про надання проекту «Солодка ілюзія життя» державної фінансової підтримки розміром 3 704 526 грн. Загальна вартість виробництва фільму становить 7 409 052 грн. 

Про це повідомила 15 вересня прес-служба Держкіно. 

«Проект психологічної драми «Солодка ілюзія життя» став одним із переможців дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Автор сценарію та режисер - Олександр Жовна, продюсери – Регіна Мар’яновська і Валерій Калмиков. Зйомки стрічки розпочнуться у лютому наступного року, завершення виробництва заплановане на серпень 2018-го», - ідеться в повідомленні.

Сценарій Жовна написав за своїм однойменним твором, який у 2015 році отримав спеціальну відзнаку Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» у номінації «Кіносценарії».

Читайте також: Уряд планує дати на кіно півмільярда гривень

«Солодка ілюзія життя» – це історія двох закоханих пар, яким некомфортно в сучасному, жорстокому й цинічному світі. До того ж двоє з чотирьох – це люди з синдромом Дауна, так звані «сонячні діти». Аж раптом у них з’являється дивовижна можливість – проходячи крізь екран незвичайного кінотеатру, потрапляти у світ старого доброго чорно-білого кіно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-