Актриса з

Актриса з "Шерлока" натякнула на п'ятий сезон серіалу

Укрінформ
З'явилася ще одна новина на користь того, що Бенедикт Камбербетч і Мартін Фріман таки повернуться на Бейкер-стріт у п'ятому сезоні телесеріалу "Шерлок".

Про це повідомляє oKino.ua із посиланням на Digital Spy.

Спершу про це прохопився творець шоу Стівен Моффат. А тепер можливість камбека підтвердила актриса Сіан Брук, яка в четвертому сезоні зіграла головного антагоніста.

Нагадаємо, в четвертому сезоні «Шерлока», який начебто мав стати останнім, Сіан зіграла лиходійку, яка під завісу виявилася рідною сестрою Шерлока і Майкрофта. Її ім'я - Ерз Холмс.

Так ось Ерз, можливо, з'явиться в п'ятому сезоні. Принаймні цього дуже хоче Брук. В інтерв'ю британському каналу ITV актриса розповіла, що серіал справді може повернутися: «Цей серіал - перлина телебачення. Тож, думаю, він повернеться. І якщо повернеться, я б дуже хотіла знову бути його частиною».

«Коли мене запросили на кастинг, це було справжнім подарунком. На прослуховуванні мені запропонували зіграти відразу кількох персонажів, і спершу я подумала, що вони самі не знають, чого від мене хочуть. Поки не отримала ролі. Я поняття не мала, що гратиму сестру Шерлока, поки не прочитала сценарій», - додала Брук.

Читайте також: У новому трейлері третього "Тора" з'явився Доктор Стрендж

Вона також додала, що була великим шанувальником серіалу із самого його початку і затвердження її на роль просто «зірвало дах», і що працювати з Бенедиктом було весело.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-