У новому трейлері третього

У новому трейлері третього "Тора" з'явився Доктор Стрендж

Відео
Укрінформ
У Мережі з'явився новий міжнародний трейлер фільму "Тор: Рагнарок", де можна побачити Бенедикта Камбербетча в ролі Доктора Стренджа.

Про це повідомляє ZN.UA.

Повернувшись до Асгарду у пошуках таємничого ворога, який полює на Камені Нескінченності, Тор виявляє, що дії його брата Локі, який захопив трон Асгарду, призвели до наближення найстрашнішої події - Рагнарока. За легендою, це ознаменує останню битву Асгарду, наслідком якої стане його повне знищення. У спробі запобігти цьому Тору доведеться звернутися по допомогу до свого товариша з Месників - Халка. Разом їм доведеться стикнутися лицем до лиця з найлютішим ворогом всіх дев'яти світів - вогняним демоном Суртуром, метою якого є здійснення пророцтва щодо Рагнарока та знищення дев'яти світів.

Режисером картини став Тайка Вайтіті, а ролі в ній виконали Кріс Гемсворт, Том Гіддлстон, Ідріс Ельба, Ентоні Гопкінс, Кейт Бланшетт, Тесса Томпсон, Джефф Голдблюм, Карл Урбан, Марк Руффало.

Читайте також: Вийшов перший тизер фільму "Кіборги"

Перший фільм про Тора вийшов 2011 року, він зібрав у прокаті майже 450 мільйонів доларів. У 2013 році був випущений сіквел "Тор 2: Царство темряви", чиї касові збори становили 644 мільйони доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-