"Гра престолів": епізоди у 8 сезоні можуть зробити рекордними за тривалістю

Укрінформ
Поки канал HBO підраховує рейтинги фінального епізоду сьомого сезону «Гри престолів», шоураннери Девід Беніофф та Д.Б.Вайсс працюють над восьмим і розмірковують над тим, наскільки тривалим він може вийти.

Про це повідомляє oKino.ua із посиланням на Collider.

Нагадаємо, нещодавно програмний директор HBO Кейсі Блойс оголосив, що сценарії всіх шести епізодів восьмого сезону вже написані й що Беніофф та Вайсс зараз перебувають у процесі розкадровки епізодів, аби визначити, як довго триватиме заключний восьмий сезон. Кількість серій у ньому вже точно не зміниться: їх буде шість. Натомість хронометраж кожної серії наразі не визначено.

Питання тривалості майбутніх епізодів заторкнула звукорежисер Паула Ферфілд на фестивалі Con of Thrones: «Поки що ми ще не обговорили тривалість, тож нічого напевно сказати не можу. Але останні серії безумовно не будуть короткими. Дві години для кожного епізоду нібито й занадто. Але з іншого боку, це чудове шоу, тож чому б і ні?».

Читайте також: Фінал 7 сезону "Гри престолів" установив рекорд за переглядами

Якщо епізоди восьмого сезону справді будуть двогодинними, то це вийде найдовший сезон, незважаючи на найменшу кількість серій у ньому. Від тривалості епізодів на даний момент залежить і дата релізу: - в 2018 або вже у 2019 році.

Нагадаємо, зайнятий у серіалі актор Ніколай Костер-Вальдау нещодавно заявив, що зйомки восьмого сезону "Гри престолів" стартують уже в жовтні.

Фото: Macall B.Polay, HBO

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-