"Гра престолів": творці розповіли про фінальну серію 7 сезону

Укрінформ
Увечері в неділю 27 серпня на каналі HBO вийде сьома, заключна серія сьомого сезону серіалу «Гра престолів». Творці нарешті оприлюднили її назву.

Про це повідомляє oKino.ua із посиланням на Collider.

"Епізод матиме назву «The Dragon and the Wolf» («Дракон і Вовк»). Йдеться, ймовірно, про дракона Дейнеріс і Джона Сноу (в одній із попередніх серій бастард Старка вже спробував приборкати вогнедишного і, здається, порозумівся з ним; можливо, цього разу він його осідлає). А може, йдеться про саму Дейенеріс і Джона Сноу (між героями або виникне конфлікт, або любов)", - йдеться у повідомленні.

Фінальний епізод сьомого сезону триватиме 79 хвилин і стане найдовшим в історії шоу, - на 11 хвилин довшим за финальну серію шостого сезону «Вітри зими». У ньому Дейнеріс і Джон Сноу спробують переконати Серсо об'єднатися, щоб разом битися з Білими ходоками.

Читайте також: "Гра престолів": вийшов трейлер фінальної серії 7 сезону

А можливо, назва «Дракон і Вовк» стосується винятково Джона Сноу. Може, у фіналі сезону нарешті розкриється таємниця походження бастарда, яка на даний момент відома одному тільки Брану, але той наразі вперто мовчить. Нагадаємо, Сноу насправді є сином Рейгара Таргаріена та Ліанни Старк, тобто нащадком Дракона і Вовка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-