Хакери погрожують злити в Інтернет фінал сьомого сезону

Хакери погрожують злити в Інтернет фінал сьомого сезону "Гри престолів"

Укрінформ
Хакери, які зламали комп'ютерну мережу телеканалу HBO, погрожують викласти в Інтернет останній епізод сьомого сезону серіалу «Гра престолів» до його офіційної прем'єри.

Про це повідомляє Lenta.Ru з посиланням на Mashable.

Видання отримало від хакерів листа, в якому вони стверджують, що вже мають доступ до багатьох платформ HBO і мають намір опублікувати фінал сьомого сезону. На доказ вони надіслали Mashable список паролів від облікових записів телеканалу в соціальних мережах і сервісі Giphy.

Прес-служба HBO повторила коментар, поширений телеканалом раніше. Згідно з ним, канал веде переговори з крадіями і не має наміру реагувати на кожен документ, який вони публікують.

Про кібератаки на мережу HBO стало відомо 1 серпня. Хакери заявили, що зуміли отримати доступ до тисяч файлів компанії, і виклали в Мережу сценарій четвертого епізоду сьомого сезону «Гри престолів». Через три дні четверту серію було злито повністю.

8 серпня хакери опублікували сценарій п'ятої серії, а потім поширили персональну інформацію акторів, зайнятих у серіалі.

Кілька днів тому поліція Індії затримала чотирьох осіб за підозрою в організації витоку.

Читайте також: "Гра престолів" встановила новий рекорд

Mashable зазначає, що хакери вимагають викуп у биткоинах на суму 6,5 мільйона доларів.

«Гра престолів» виходить на каналі HBO з 2011 року. Літературною основою фентезійної саги став цикл книг «Пісня Льоду і Полум'я» американського письменника Джорджа Мартіна.

Остання, 7 серія сьомого сезону має вийти в ефір 27 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-