"Зоряні війни": почалася робота над спін-офом про Обі-Вана Кенобі

Укрінформ
Спін-оф «Зоряних воєн», присвячений майстру джедаїв Обі-Вану Кенобі, справді відбудеться. Більш того, вже почалася розробка проекту.

Про це повідомляє oKino.ua із посиланням на THR.

На даний момент студія Lucasfilm веде переговори зі Стівеном Долдрі, режисером «Біллі Еліота» і «Годин», аби той взяв на себе функції постановника. Представники компанії наголошують, що сценарію проект наразі не має, а переговори перебувають на дуже ранній стадії.

Нагадаємо, в оригінальній трилогії Джорджа Лукаса роль Обі-Вана виконав Алек Гіннесс. У приквелах цей образ втілив Юен МакГрегор. Поки не ясно, чи має намір студія знову задіяти МакГрегора, який у свою чергу неодноразово засвідчував своє бажання знову зіграти майстра.

Ось що актор сказав в одному з торішніх інтерв'ю у відповідь на запитання про можливий спін-оф: «Я дуже хотів би зробити це. Думаю, між третім і четвертим епізодами є цікава історія».

Читайте також: Зоряні війни: у фільмі про молодого Гана Соло засвітилася дружина Чубакки

Також нагадаємо, що головною таємницею нових епізодів космічної саги є походження Рей, героїні Дейзі Рідлі. І багато фанатів вважають, що її батьком (чи дідусем) може бути саме Обі-Ван.

Наразі студії Lucasfilm і Disney завершують зйомки спін-офу "Зоряних воєн" про молодість контрабандиста Гана Соло. Попереду - сольні проекти про магістра Йоду та мисливця за головами Бобу Фетта.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-