Том Гарді знову зіграє у воєнній драмі

Том Гарді знову зіграє у воєнній драмі

Укрінформ
Після зйомок в епічній воєнній драмі Крістофера Нолана «Дюнкерк» британський актор Том Гарді вирішив спродюсувати і виконати головну роль в екранізації мемуарів військового репортера Ентоні Ллойда «My War Gone By, I Miss It So».

Про це повідомляє oKino.ua з посиланням на Empire.

Назва книги і майбутнього фільму можна перекласти як «Моя війна пройшла, мені так нудно» (хоча у прокат стрічка, швидше за все, вийде під лаконічнішим і більш містким заголовком). Журналіст Ентоні Ллойд розповідає про те, як у 26 років залишив рідну Англію, щоб висвітлити воєнний конфлікт у Боснії, як побачив жорстокість і насильство і після повернення додому намагався загоїти психологічні травми, зловживаючи психотропними препаратами.

«„Моя війна пройшла“ — жорстока, але разом із тим емоційна історія, яка зачіпає як природу залежності, так і досвід війни, Мене вразила робота Ентоні, його слова, його переживання. Для мене це дуже важлива книга», - зазначив Гарді.

Читайте також: Світ Дикого Заходу: вийшов перший трейлер другого сезону

Зрежисує картину Гевін О'Коннор, який знімав Харді у боксерській драмі «Воїн». Проект вони продюсуватимуть разом. «Я закохався в мемуари Ентоні з першої сторінки, Боснія - найкривавіший конфлікт, з яким Європа зіткнулася з часів Другої світової війни. Ця книга — це Апокаліпсис Ентоні сьогодні. І для мене велика честь перенести цю річ на кіноекран», - вважає постановник.

Про терміни виробництва картини наразі не повідомляється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-