У Вінниці стартує фестиваль «У пошуках Made in Ukraine»

У Вінниці стартує фестиваль «У пошуках Made in Ukraine»

Фото
Укрінформ
У Вінниці стартує фестиваль «У пошуках Made in Ukraine», під час якого можна буде придбати найкращі українські товари.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила засновниця фестивалю Юлія Савостіна.

«Весь 2017 рік, як і попередні чотири, ми плануємо присвятити знайомству жителів всієї України з товарами українського виробництва. Часто саме в регіонах можна зустріти якісний місцевий одяг чи галантерею, а також виробників продуктів харчування. Наша місія – показати вінничанам, яким активним з точки зору розвитку малого та середнього бізнесу є їх край, а також познайомити з успішними підприємствами з інших регіонів України. Також потрібно пам’ятати, що споживати національне - це не лише патріотизм, підтримка своїх, а й можливість залишити гроші в країні», – розповіла Савостіна.

За її словами, фестиваль триватиме два дні, у суботу й неділю. Захід відбудеться у Центральному парку культури та відпочинку. Тут можна буде знайти найкращі товари, що виробляються на території України. Загалом буде представлено близько 80 виробників, які продаватимуть одяг, взуття, вишиванки, продукти харчування, меблі, посуд, текстиль та багато іншого.

Для дітей у програмі фестивалю передбачені розваги, малювання, аніматори, ігри, майстер-класи. Можна приходити всією родиною, кожному буде цікаво і весело. Музичний супровід фестивалю - DJ Wise.

Читайте також: В Одесі відкрили 8 міжнародний кінофестиваль

Для фанатів мобільної фотографії та Instagram організатори побудують велику фотозону. Пригощатимуть вінничан на фестивалі учасники фуд-корту, які представлять найрізноманітніші кухні світу.

Вхід на фестиваль вільний.

Нагадаємо, фестиваль «У пошуках Made in Ukraine» було започатковано українською журналісткою та блогеркою Юлією Савостіною 13 лютого 2013 року як персональний експеримент, як прожити рік, користуючись лише товарами українського походження. Після двох українських вечерь для підприємців та журналістів, Юлія та її команда організували перший фестиваль «У пошуках Made in Ukraine» у червні 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-