Завершення проекту

Завершення проекту "Євробачення-2017" йде за планом - UA:Перший

Укрінформ
Дирекція пісенного конкурсу "Євробачення-2017" (ПКЄ) протягом першого робочого тижня у липні провела детальний аналіз 18 договорів та актів. Крім того, додатково до тих, що вже перебувають у роботі, розпочато аналіз іще п'яти актів.

Про це повідомила прес-служба UA:Перший. 

"Здійснено документальний аналіз договорів та актів на загальну номінальну суму 19,8 млн грн, з них підготовлено до повного закриття 8 актів загальною вартістю 10,4 млн грн. Також підписано акти і здійснено остаточний розрахунок по цих документах у розмірі 2,2 млн грн. Решта актів на даний момент перебувають у роботі: продовжується аналіз повноти надання послуг або ж очікуються підтверджуючі документи від підрядників", - розповів заступник директора виконавчої дирекції ПКЄ з питань актування та документального оформлення ПАТ "НСТУ" Юрій Жуков.

Читайте також: Аласанія просить МВС і СБУ пояснити EBU, чому Самойлова - нев'їзна

Робота з урегулювання претензій до ПАТ "НСТУ" триває. Пред’явлені відповідні вимоги з урегулювання заборгованості кільком контрагентам. Завершення проекту проходить у плановому режимі.

Як зазначається, дирекція пісенного конкурсу "Євробачення-2017" і надалі інформуватиме громадськість про хід закриття проекту та виконання всіх фінансових зобов’язань на офіційному сайті мовника-організатора 1tv.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-