"Ліквідацію-2" в Одесі не зніматимуть: актора Машкова не пустять в Україну

Оновлено
Укрінформ
Актора Володимира Машкова не пустили на зйомки продовження серіалу "Ліквідація" в Одесу.

Про це розповів режисер Сергій Чліянц, передає "Медуза".

Як розповів режисер, рік тому "старші товариші" попросили його взяти участь у зйомках другої частини серіалу, і незважаючи на "непростий" час, все йшло добре.

"Місцева влада, а також представники силових структур, висловили серйозну підтримку проекту, а більшість запевняла в бажанні активно допомагати зйомкам фільму. І раптом як грім серед ясного неба: Актору Володимиру Машкову заборонений в'їзд в Україну. Яка ж "Ліквідація" без Давида Гоцмана?! Отже: зйомки зірвані", — поскаржився Чліянц.

Читайте також: Тільки з початку липня на кордоні України “завернули” 14 російських артистів

Ймовірно, заборона на в'їзд пов'язана з відвіданням Криму, де Машков знімався у фільмі "Екіпаж", зазначає видання і нагадує, що в Крим не можна в'їжджати без дозволу української влади.

Згодом Сергій Чліянц у Facebook пояснив, що «Машков не літав в Одесу на зйомки продовження" Ліквідації ", і не був затриманий на кордоні, як написали дурні ЗМІ».

За словами режисера, він «за власною ініціативою, вирішив з'ясувати, чи може артист Володимир Машков приїхати на зйомки до Одеси. Тому що якщо в'їзд заборонений, як багатьом іншим російським акторам, то було б нерозумно продовжувати підготовку (до зйомок - ред.)».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-