Час спитати з тих, хто запрошує російських співаків-порушників - Кириленко

Час спитати з тих, хто запрошує російських співаків-порушників - Кириленко

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко наголосив на необхідності створення реєстру організаторів, які запрошують виконавців-порушників із Росії.

Про це він написав у Tвіттері.

“СБУ та прикордонники не впустили 7 співаків із Росії за 2 дні. Може час спитати вже із тих, хто їх запрошує так наполегливо до України?!” - заявив Кириленко.

Він наголосив на необхідності створення реєстру організаторів, які запрошують виконавців-порушників із РФ

“Треба скласти реєстр організаторів, які запрошують на фести і концерти порушників укр. законів із Росії. Щоб таких діячів пильнувати особливо”, - підкреслив віце-прем'єр-міністр.

Як повідомлялося, 1 липня соліста групи Dolphin Андрія Лисікова не пустили в Україну через відвідування анексованого Росією Криму.

Раніше Державна прикордонна служба відмовила у в'їзді на територію України білоруській співачці Тетяні Ліпницькій більше відомій за творчим псевдонімом Б'янка, яка в останні роки працює в РФ, через те, що співачка відвідувала анексований Росією Крим.

Читайте також: У НСТУ нагадали, чому Самойлова не потрапила на Євробачення

СБУ заборонила в’їзд до України низці російських культурних діячів, серед них – Надія Бабкіна, Леонід Ярмольник, Нікіта Міхалков, Станіслав Говорухін, Ірина Алфьорова, Михайло Задорнов.

Восени минулого року СБУ заборонила в’їзд в Україну близько 140 російським діячам культури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-