Євробачення в Україні пройшло на високому рівні - Європейська мовна спілка

Євробачення в Україні пройшло на високому рівні - Європейська мовна спілка

Укрінформ
У Женеві (Швейцарія) під час засідання Наглядової ради Євробачення Національна суспільна телерадіокомпанія України як мовник-організатор Євробачення-2017 представила фінальний звіт про проведення пісенного конкурсу.

Про це повідомляє прес-служба НСТУ.

Ззаначається, що на засіданні Наглядової ради Євробачення заступник виконавчого директора центральної дирекції ПАТ НСТУ Павло Грицак разом із заступником генерального директора Ганною Бичок презентували всі напрямки роботи з підготовки та проведення цьогорічного пісенного конкурсу. Представники ЄМС відзначили, що звіт української делегації прийнято та  Євробачення в Україні пройшло на високому рівні.

"Євробачення - це найбільше музичне шоу світу, великий та складний проект для кожної країни. Для України воно було справжнім випробуванням на міцність. Багато хто не вірив, що ми здатні його втілити, постійно ширилися чутки, що конкурс передадуть іншій країні та чутки про інші проблеми. Але попри всі виклики та сумніви, з якими нам доводилося стикатися, ми впоралися і змогли зробити чудове шоу, прийняти на високому рівні 42 делегації країн-учасниць, тисячі закордонних та українських журналістів, фанів, показати світу професійних українських  ведучих і талановитих артистів. Я вважаю це перемогою для країни. І нам приємно було отримати визнання від Європейської мовної спілки", - зазначив Грицак. 

ПАТ НСТУ також отримало офіційного листа від Європейської мовної спілки, в якому генеральна директорка ЄМС Інгрід Дельтенре, медіа-директор Жан Філіп Де Тендер та виконавчий директор пісенного конкурсу Йон Ола Санд подякували всій команді організаторів пісенного конкурсу Євробачення за проведену роботу. 

“Три високохудожніх шоу, які виробили та транслювалися з Києва, стали успішним прикладом якості, цінності та досконалості, завдяки дивовижній сцені, художньому світлу та контенту, талановитим ведучим, захоплюючим сценаріям та якісним постановкам країн-учасниць. ЄМС отримала позитивні відгуки щодо шоу,  організації та гостинності і ми пишаємося, що Євробачення, яке є флагманським проектом Європейської мовної спілки, показало, що суспільні медіа можуть об'єднувати та шанувати розмаїття”, - йдеться у листі. 

Наглядова рада Євробачення - це виконавча експертна комісія, яка здійснює контроль та керівництво Пісенним конкурсом Євробачення. Вона визначає загальну політику конкурсу та здійснює нагляд за підготовкою конкурсу, зокрема забезпечує загальну цілісність бренду Євробачення.

Фото: Thomas Hanses

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-