Forbes опублікував список найбільш високооплачуваних знаменитостей

Forbes опублікував список найбільш високооплачуваних знаменитостей

Укрінформ
Американський репер Шон Комбс, відомий як Дідді або Паф Дедді, очолив рейтинг найбільш високооплачуваних знаменитостей за версією журналу Forbes. Його річний дохід склав $130 млн.

Про це повідомляється на сайті журналу.

Як зазначається, основний прибуток музиканту приніс концертний тур Bad Boy Fanily Reunion, співпраця з французьким горілчаним брендом Ciroc, а також продаж речей з власної лінії одягу.

На другій сходинці рейтингу — співачка Бейонсе. Вона заробила $105 млн завдяки виходу її нового альбому Lemonade і світового турне. Третє місце посіла письменниця Джоан Роулінг, яка заробила $95 млн. Основний прибуток Роулінг приніс вихід книги «Гаррі Поттер і прокляте дитя», а також кіносценарій «Фантастичні тварини і де вони мешкають». Четвертим у рейтингу став співак Дрейк. Він заробив $94 млн. П'ятірку найбагатших знаменитостей замикає футболіст Кріштіану Роналду, його дохід склав $93 млн.

У минулому році першою в списку була співачка Тейлор Свіфт. Друге місце посіла група One Direction, яка заробила $110 млн. На третій сходинці розташувався письменник Джеймс Паттерсон ($95 млн), автор серії романів про інспектора Алекса Кросса. Четверте місце розділили між собою психолог Філ Макгроу, ведучий телевізійної програми «Доктор Філ», і Кріштіану Роналду: вони заробили по $88 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-