Білик таки виступить в Одесі: організатори концерту ввели в оману поліцію

Білик таки виступить в Одесі: організатори концерту ввели в оману поліцію

Укрінформ
Арт-дирекція, що організовує у четвер виступ співачки  Ірини Білик в Одесі на відкритті ресторану "Парк Leo", дезінформувала правоохоронців, повідомляючи сьогодні про скасування концерту.

Про це повідомив кореспонденту Укрінформу радник очільника Одеського Головного управління Нацполіції Руслан Форостяк, коментуючи прибуття увечері з Києва посиленої охорони Білик.

"Арт-директор заходу ввів сьогодні в оману поліцію, повідомивши про скасування виступу Білик на відкритті одеського ресторану. Чи буде це мати якусь правову відповідальність і наслідки, поки що не готовий сказати. Позиція правоохоронних органів - забезпечити законність та правопорядок. Хоча, звісно, зараз організатори заходу, які нас обманули, налаштували поліцію проти себе. Я зараз не довіряю жодному слову цих людей, я вбачаю спроби організаторів обманути як правоохоронців, так і представників громадськості. Наразі не можу зробити остаточних висновків", - зазначив Форостяк.

У свою чергу, екс-лідер "Правого сектора" Сергій Стерненко, що ініціював сьогоднішній бойкот концерту Білик в Одесі, повідомив в Facebook, що організатори заходу, судячи по всьому, все-таки збираються організувати виступ співачки на південно-західній окраїні Одеси.

Зараз на перехрестя вулиць Космонавтів-Філатова, де готуються до відкриття ресторану "Парк Leo", підтягуються активісти патріотичних організацій, які вважали, що концерт Білик в Одесі скасовано. Оскільки надвечір представник адміністрації заявила, що "концерт відбудеться за будь-яких обставин".

Як повідомлялося, представники громадськості Одеси звинувачують Білик у гастролях в анексованому Криму і РФ.

"12 серпня 2015 року відвідувала Крим, заїхавши з території РФ. Літаком з Москви, якщо бути точнішим. Прокуратура тоді цей інцидент розслідувала, але до відповідальності Білик так і не притягнули", - написав Стерненко у Facebook.

У суботу, 10 червня, через акцію протесту скасовано й виступ в одеському нічному клубі Bono Beach Club російського репера МОТА, котрий теж гастролював у Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-