Виступ Білик в Одесі скасували через кримські гастролі

Виступ Білик в Одесі скасували через кримські гастролі

Укрінформ
Виступ співачки Ірини Білик на відкритті в Одесі ресторану "Парк Leo" скасовано.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу організатори заходу.

"Захід був запланований на 18 год. Однак стало відомо, що за півгодини до початку на вулицю Космонавтів, де урочисто відкривається "Парк Leo", прибудуть також місцеві бойкотувальники зірки. Тому виступ Ірини Білик скасовано", - зазначив один з організаторів заходу.

Невдоволення місцевих громадських активістів, у тому числі екс-лідера "Правого сектору" Сергія Стерненка викликало те, що Білик виступала з концертами в анексованому Криму і столиці Росії.

"12 серпня 2015 року відвідувала Крим, заїхавши з території РФ. Літаком з Москви, якщо бути точнішим. Прокуратура тоді цей інцидент розслідувала, але до відповідальності Білик так і не притягнули. Останнім часом вона не вилазить практично з РФ. Подруга Свєти Лободи, до речі. Її чоловік Аслан теж брав участь у російському "Голосі країни", а сама Ірина пояснила це тим, що виступати в Росії просто ближче до їх дому...Отже, приходимо сьогодні за адресою вул. Космонавтів, 12 - на відкритті ресторану "Park Leo" виступатиме Іра Білик...Виступала в Криму та РФ - виступай і далі, але забудь про заробіток в Україні!", написав Стерненко у Facebook.

У суботу, 10 червня, через акцію протесту скасовано й виступ в одеському нічному клубі Bono Beach Club російського репера МОТА, котрий теж гастролював у Криму.

Повідомлення про скасування виступів в Одесі Білик та МОТА також оприлюднив у Facebook радник голови Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-