В Україні розпочинається виробництво фільму Марини Вроди

В Україні розпочинається виробництво фільму Марини Вроди "Степне"

Укрінформ
Державне агентство України з питань кіно уклало 30 травня контракт з компанією "Вродастудіо" про надання українсько-німецькому кінопроекту "Степне" державної фінансової підтримки розміром 7,1 млн грн, що становить майже половину загальної вартості виробництва фільму.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

Зазначається, що для лауреата Каннського кінофестивалю, автора сценарію і режисера Марини Вроди ця стрічка є дебютом у повному метрі. Марина Врода ("Вродастудіо", Україна), а також Анна Качко ("Тандем Продакшн", Німеччина) є продюсерами фільму. Зйомки "Степного" повністю проходитимуть в Україні. Завершення виробництва фільму заплановане на 2018 рік.

“Ця історія - про кілька днів з життя літнього чоловіка, який приїжджає до хутора Степне доглядати свою хвору матір. Він, колись потрібний суспільству і сім'ї інженер, - тепер втомлена, розчарована в багатьох речах людина, що живе радше за інерцією. Перед смертю мати розповідає йому про якийсь скарб, закопаний у повітці. Смерть матері, зустріч з братом, нерозділене кохання дають герою можливість знову відчути себе живим”, - розповіли про фільм у Держкіно.

Кінопроект повнометражного художнього фільму "Степне" - один із переможців п'ятого конкурсного відбору Держкіно. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-