Гранде хоче знову виступити в Манчестері, щоб підтримати постраждалих від теракту

Гранде хоче знову виступити в Манчестері, щоб підтримати постраждалих від теракту

Укрінформ
Американська співачка Аріана Гранде має намір повернутися до Манчестера та дати благодійний концерт, кошти від якого підуть постраждалим і сім'ям жертв терористичного акту, що стався під час її концерту на початку тижня.

Про це повідомляє CNN.

"Я хочу подякувати моїм колегам-музикантам і друзям за те, що вони були частиною нашого висловлення любові до Манчестера. Я поділюся деталями з вами, як тільки все підтвердиться", - написала співачка на своїй сторінці в соціальних мережах.

Вона також подякувала своїм шанувальникам за їхню підтримку після інциденту, в тому числі за збір коштів постраждалим від нападу. Під час однієї з онлайн-кампаній, яку Гранде позначила посиланням на своїй сторінці, було зібрано понад два мільйони доларів.

"Співчуття, доброта, любов, сила і єдність, які ви показали один до одного протягом цього тижня прямо протилежні жахливим намірам", - зазначила співачка. Вона закликала своїх прихильників не піддаватися страхам.

"Нашою відповіддю на це насильство має стати наближення один до одного, щоб допомогти один одному, щоб більше любити, голосніше співати й бути більш добрими і благородними в житті", - підкреслила американська співачка.

Як повідомляв Укрінформ, 23 травня під час концерту Аріани Гранде на стадіоні "Манчестер Арена" стався вибух, у результаті якого загинули 22 людей, 64 отримали поранення, 20 з них - у тяжкому стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-