Вихідні для розумників: наш Сікорський, космічний маркет та науковий марш

Вихідні для розумників: наш Сікорський, космічний маркет та науковий марш

Афіша
Укрінформ
Таких вихідних ще не було! Марш за науку, чемпіонат України з Бьордвочінгу, фестиваль Сікорського, конференції "FuckUp Nights" та "TEDxKNEU: Inside Out"... Розумники, вам сюди.

Марш за науку

Що цікавого: Це міжнародна акція науковців та прибічників наукового прогресу. Збираються для того, щоб продемонструвати повагу науці та закликати суспільство більше приділяти уваги та ресурсів науковим дослідженням.

Коли: 22 квітня, 12.00

Де: Парк імені Тараса Шевченка

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

FILM.UA Weekend: Переклад

Що цікавого: Космічний гумор «Вартових галактики», галантність «Дедпула» та супер-жарти супер-героїв «Lego Фільм. Бетмен». У суботу відбудеться зустріч із Сергієм Ковальчуком – людиною, яка закохала в український переклад мільйони глядачів. Протягом зустрічі він навчить перекладати місцеві жарти, які не розуміють навіть носії мови так, щоб було смішно українцям.

Коли: 22 квітня, 13:30

Де: Кіностудія FILM.UA (вул. Закревського 22, 2 вхід)

Скільки: 250 грн

Більше інформаціїFacebook

RadioSale

Що цікавого: Благодійний магазин «Ласка» та Громадське радіо проведуть шалений весняний розпродаж речей від ведучих Громадського радіо, гроші від якого підуть на благодійність – поширення мовлення у нові міста та виробництво нових програм Громадського радіо.

Коли: 22 квітня, 12:00

Де: Благодійний магазин «Ласка» на Липинського (вул. Липинського, 3)

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Акустичний концерт гурту «Гайдамаки»

Що цікавого: Найпопулярніший в Європі та Україні козак-рок гурт «Гайдамаки» вирішив потішити своїх прихильників та створив абсолютно нову програму з акустичним звучанням.

Коли: 23 квітня, 21:00

Де: Docker pub (вул. Богатирська, 25)

Скільки: 125 - 200 грн

Більше інформаціїFacebook

Конференція FuckUp Nights

Що цікавого: На цій події засновник Rozetka.ua розповідає про суперечки у фейсбуці, а засновник Concert.ua про те, як обіцяв 10k люду на фестивалі, що розжене дощові хмари.

Коли: 21 квітня, 19.00

Де: Fedoriv Hub (вул. Велика Васильківська, 5)

Скільки: 499–899 грн

Більше інформаціїFacebook

Гурт «Беz обмежень» презентує новий альбом

Що цікавого: БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ — київський рок-гурт родом із Мукачевого. Хлопці на сцені з 1999 року і давно зарекомендували себе як один з найромантичніших і емоційних українських колективів. На концерті гурт виконає старі хіти і пісні з нового альбому, реліз якого запланований на початок лютого і буде називатися як перший сингл – «5 хвилин».

Коли: 23 квітня, 19:00

Де: Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Скільки: 150 грн

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль подорожей «З Рюкзаком»

Що цікавого: Молодіжний фестиваль «З Рюкзаком», на якому гості дізнаються, як мандрувати майже безкоштовно, навчатися в іноземному виші за обміном, знайти роботу або волонтерський проект на іншому кінці світу.

Коли: 22 квітня, 11:00

Де: Експоцентр України (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 60 - 80 грн

Більше інформаціїFacebook, Вконтакті

Фестиваль «Made in Ukraine»

Що цікавого: Одинадцятий раз на свіжому повітрі зберуться найкращі виробники усього українського, які вже п`ятий рік поспіль відшукує по всій Україні блогерка Юлія Савостіна. Цього разу на фестивалі – перевірені за співвідношенням «ціна-якість» учасники із весняними та літніми колекціями. Ввечері на вас чекає музика: субота  – група «КЛЕЙ УГРЮМОГО»; неділя 19-00 – легендарні «Табула Раса».

Коли: 22- 23 квітня

Де: Контрактова площа

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Чемпіонату України з Бьордвочінгу «Великий День Україна - Весна 2017»

Що цікавого: Любите спостерігати за птахами? Запрошуємо на другий етап чемпіонату України з Бьордвочінгу. Змагання здійснюються за чотирма категоріями: вся Україна (спостереження в межах всієї території України), стаціонарні спостереження (спостереження обмежені територією будинку / дачі з подвір’ям, будь-яким стаціонарним місцем за їх межами), найцікавіше спостереження дня, найкраще фото дня.

Коли: 23 квітня, 6.00 - 20.00

Де: Україна

Скільки: безкоштовно, необхідна реєстарція

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль «Sikorsky mini-fest»

Що цікавого: Фестиваль присвячений видатному киянину – авіаконструктору та винахіднику Ігорю Сікорському. Під час заходу для всієї родини відвідувачі зможуть переглянути оновлену експозицію виставки «Наш Сікорський», послухати екскурсію та розгадати квест. У затишному дворику музею пройде майстер-клас з авіамоделювання та традиційні літачкові перегони. На майстер-класі з робототехніки та програмування від Центру Робототехніки Boteon діти матимуть унікальну можливість не лише поспостерігати за роботами, але й власноруч спробують запрограмувати власного робота.

Коли: 22 квітня, 12:00

Де: Музей української діаспори (культурної спадщини) (вул. Московська, 40б)

Скільки: від 40 грн

Більше інформаціїFacebook

Барахолка «Кураж Базар»

Що цікавого: Квітневий «Кураж Базар» присвячений відкриттям: виробам своїми руками і майстер-класам. На території заводу буде ціла алея різних занять, де покажуть що і як можна зробити самому. Від вишивки до конструювання собачого капелюшка – у всьому можна взяти участь. Корисні справи в одному місці, а ще: сонячна тусовка, настрій хороший, джазовий концерт, зіркові учасники, діджеї та місце для танців, зони для фотографуваня, для дітей своє царство, для дорослих розваги, бар, їжа і більше 370-ти нових продавців і вінтажних речей.

Коли: 22- 23 квітня

Де: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1)

Скільки: 50 грн

Більше інформаціїFacebook

Візуально-музичний перфоманс «Корабель навіжених»

Що цікавого: У результаті абсурдної випадковості перформанс збере разом відеоряд від художниці Віри Крутіліної, музичний погляд на класичні оперні стандарти від Юрка Єфремова у вокальному трактуванні оперної співачки Зінаїди Іванової. Поруч з глядачами виникатимуть і зникатимуть абсурдні персонажі, які будуть діяти і не діяти, додавати і змінювати контексти, але все це так чи інакше не матиме значення.

Коли: 21 квітня, 19:00

Де: Галерея «ПідWall» (Культурно-мистецький центр КМА) (вул. Іллінська, 9)

Скільки: вхід вільний, необхідна реєстрація

Більше інформаціїFacebook

6-й фестиваль «Тиждень австрійського кіно»

Що цікавого: Цього року програма фестивалю присвячена видатним австрійським митцям, зокрема художникові Еґону Шіле і письменникові Стефану Цвейгу. Відкриється фестиваль стрічкою «Еґон Шіле – Смерть і дівчина».

Коли: 19 - 23 квітня

Де: Кінотеатр «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19)

Скільки: 80 грн

Більше інформаціїFacebook, сайт

Маркет «Всі.Свої: новий дім»»

Що цікавого: Представлені на маркеті речі можуть викликати стан невагомості – деякі з них мають неземне походження. Ви розпізнаєте їх за власними відчуттями – станом польоту та бажанням негайно придбати. Меблі з капітанської каюти, освітлення з туманності Андромеди, кераміка з марсіанської глини, місячний текстиль та зоряний декор зроблять ваш дім космічним – і в прямому, і в переносному сенсах. Звісно, вам можуть сказати, що все це зроблено в Україні.

Коли: 22- 23 квітня

Де: D12 (вул. Десятинна, 12)

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Конференція «TEDxKNEU: Inside Out»

Що цікавого: Усі бажають чогось кращого, але звідки ж беруться справжні зміни, звершення і втілені мрії? Обмінюючись відкриттями та досвідом, невдачами та перемогами, ми переосмислюємо картину світу, а також знаходимо свою спільноту, що окреслює нові горизонти розвитку. Inside Out – це час переосмислювати і втілювати, тому що фундаментальні зміни в кожному з нас відбуваються зсередини назовні.

Коли: 22 квітня, 15:00

Де: ЦКМ КНЕУ (вул. Дегтярівська, 49г)

Скільки: 150 - 200 грн

Більше інформаціїFacebook

Виставка картин Тетяни Кремень «Мурчащіє»

Що цікавого: Мурчащіє – конкретні. Не виносять фамільярності, але час від часу – сентиметальні. Мурчащіє – конкретні. Оманливо пухнасті, не люблять різких рухів. Якщо їм не докучати, підпустять достатньо близько. «Із життя мурчащіх» – серія замальовок про побут і пристрасть непростих персонажів. Тетяна Кремень – авторка книги «Обриво», займається графікою.

Коли: 20 – 29 квітня

Де: Французький інститут в Україні (вул. Олеся Гончара, 84)

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Виставка «Не морт Натюр»

Що цікавого: Групова виставка живопису та кераміки представить роботи Неллі Ісупової, Марини Громенко, Алли Алексєєвої. В проекті «Не морт Натюр» автори за допомогою художніх засобів сформували свій власний погляд на сучасний натюрморт. Усі роботи об’єднались в єдине художнє ціле і несуть в собі чистоту бачення світу і позитивне сприйняття того, що оточує.

Коли: 20 квітня - 10 травня

Де: Арт-простір «White World» (вул. Пушкінська, 21)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-