Скандал на

Скандал на "Оскарі": у хранителів конвертів відберуть телефони

Укрінформ
Співробітникам аудиторської компанії PwC на наступних церемоніях вручення «Оскарів», щоб уникнути плутанини з оголошенням лауреатів, заборонять носити з собою мобільні телефони.

Про це з посиланням на The Guardian повідомляє "Медуза".

"Таке рішення пов'язане з помилкою співробітника PwC Браяна Каллінена, який на церемонії вручення кінопремії дав невірний конверт акторам Воррену Бітті і Фей Данауей, котрі оголошували володаря «Оскара» за кращий фільм року. Як з'ясувалося в ході розслідування, це відбулося через неуважність Каллінена: в PwC визнали, що він відволікався від своїх обов'язків за лаштунками. Зокрема, Каллінен публікував фотографії у своєму Твіттері", - зазначається в публікації.

Крім заборони на телефони, PwC посилить контроль над співробітниками, у яких зберігаються конверти з іменами переможців. Починаючи з нової церемонії, їх буде не двоє, а троє, а стежитиме за їх діями керівник американського філіалу PwC.

Як відомо, PwC займається організацією процесу голосування в Кіноакадемії за номінантів на премію «Оскар». До моменту оголошення ніхто, за винятком двох співробітників PwC, не знає імен володарів головної кінонагороди світу.

26 лютого 2017 року Воррен Бітті і Фей Данауей оголосили фільм «Ла-Ла Ленд» володарем «Оскара» за кращу картину року. Коли творці фільму піднялися на сцену отримувати приз, з'ясувалося, що насправді премію отримала картина «Місячне сяйво».

Фото: @briancullinan_

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-