На Євробачення продали вже понад 23 тисячі квитків

На Євробачення продали вже понад 23 тисячі квитків

Укрінформ
На сьогодні на Євробачення, що відбудеться в травні у Києві, продано більше 23 тисяч квитків.

Про це заявив у вівторок заступник керівника Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Павло Грицак під час прес-брифінгу організаторів "Євробачення-2017", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на сьогодні продано трохи більше, ніж 23 тисячі квитків на 9 подій пісенного конкурсу Євробачення. Продано квитків на суму більше 32 млн гривень. І це одна із статей доходу, необхідна для створення якісного телевізійного шоу", - сказав Павло Грицак, уточнивши, що більше половини квитків купили українці, відповідно трохи менше половини - іноземці.

Загалом у продажу, за його словами, трохи більше 70 тисяч квитків на 9 подій. Ціни - від 8  до 500 євро. 

Грицак також розповів, що нині триває інтенсивна підготовка до  "Євробачення-2017". За останні 4 тижні в команду набрали додатково більше ніж 220 людей - це і українські фахівці, і міжнародні експерти. 

"22 березня ми починаємо підготовчі роботи для заїзду в Міжнародний виставковий центр. З 28 березня у нас повноцінним ходом уже будуть іти монтажні роботи. До цього - між 22 березня і 28 березня - ми будемо здійснювати всі підготовчі роботи для початку монтажних робіт", - повідомив Грицак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-