Березневі вихідні: Шевченко, музика та новий гардероб

Березневі вихідні: Шевченко, музика та новий гардероб

Афіша
Укрінформ
На цих вихідних віддаємо належне жінкам, весні, музиці та Шевченку.

Концерт гурту «Друга ріка»

Що цікавого: Минулий рік став ювілейним для «Другої ріки». У 2017 в житті «Друга Ріка» розпочинається новий етап під умовною назвою 20R+1! Свій двадцять перший рік на сцені хлопці зустрічатимуть з новими піснями та новим зарядом позитиву і гарного настрою. Концерт у клубі Atlas стане єдиним весняним виступом гурту у Києві напередодні презентації нового альбому, що вийде уже в квітні. Слухачам буде представлено одразу декілька нових треків, серед яких і вже знайомий шанувальникам 2DR сингл «Монстр».

Коли: 10 березня, 19:00

Де: Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Скільки: 200 - 850 грн

Більше інформаціїFacebook

Показ документального фільму «Жінки Майдану»

Що цікавого: Фільм був номінованим у категорії найкращий документальний фільм на фестивалі Woodstock Film Festival і розповідає історію жінок під час Революції Гідності. Показ відбуватиметься українською мовою з англійськими субтитрами. Для того, щоб потрапити до Американського дому, потрібно мати при собі паспорт або посвідчення водія.

Коли: 10 березня, 18:30

Де: America House Kyiv (вул. Пимоненка, 6)

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Концерт Rozhden

Що цікавого: ROZHDEN – це мікс вінтажного рок-н-ролу, класичного ритм-енд-блюзу, ритмічної електроніки і оксамитового голосу з хрипотою. На концерті музикант виконає улюблені пісні слухачів та потішить новинками.

Коли: 10 березня, 20:00

Де: Bel étage (вул. Шота Руставелі, 16а)

Скільки: 350 грн

Більше інформаціїFacebook

Виставка Анни Ходькової

Що цікавого: Анна Ходькова – художник-графік. У 2016 році разом із Крістіною Ярош відкрили майстерню друкованої графіки EtchingRoom #1, яка займається як виставковою, так і освітньою діяльністю. Офорт, ліноґравюра, колографія та монотипія — основні графічні техніки, з якими працює художниця.

Коли: 28 лютого - 14 березня 

Де: Французький інститут в Україні (вул. Олеся Гончара, 84)

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Вечірня екскурсія з каганцями «Тарас Шевченко у пошуках щастя»

Що цікавого: Що взагалі відомо про особисте життя Кобзаря? Чи ви знали, що нараховують принаймні дванадцять жінок, які займали місце в серці Шевченка? Серед них були як дворянки, так і селянки; українки, росіянки й полька. А чи ви ознайомлені зі свідченнями сучасників Шевченка про двох його ймовірних позашлюбних дітей? При світлі каганців дізнайтеся про таємничі сторінки життя людини, яка справила найбільший вплив на культуру в історії України.

Коли: 11 березня, 19:00

Де: Національний музей Тараса Шевченка (бульвар Шевченка, 12)

Скільки: 75 грн

Більше інформаціїFacebook

Маркет «Всі.Свої: Весняні тренди»

Що цікавого: Навесні розквітають не лише першоцвіти. Саме час остаточно розігнати зимову сірість яскравими весняними кольорами. На маркеті вас чекатиме яскравий одяг, взуття та аксесуари від улюблених українських брендів.

Коли: 11 - 12 березня

Де: D12 (вул. Десятинна, 12)

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Виставка «Метаморфози фемінності»

Що цікавого: Виставка присвячена проблемі репрезентації жіночого в українському мистецтві доби після Другої світової війни. Метою проекту є дослідження ролі образотворчого мистецтва у формуванні, інтерпретації, ретрансляції національних уявлень про «жіноче» в історичній перспективі.

Коли: 3 березня - 7 квітня

Де: Національний заповідник Софія Київська (вул. Володимирська, 24)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Виставка грузинських художників «Весна»

Що цікавого: Яскраві та теплі картини багато розкажуть про своїх творців і про культуру в цілому. Самобутня грузинська школа живопису завжди мала свої характерні риси: тонкий гумор, теплоту і постійну самоіронію. Саме цим настроєм пронизана вся експозиція виставки «Весна». Учасники виставки: Мамука Дідебашвілі, Важа Месхі, Отар Імерлішвілі, Звіад Гоголаурі, Мераб Гагіладзе, Мая Рамішвілі.

Коли: 2 березня - 9 квітня

Де: Арт-галерея Nebo (вул. Михайла Драгомирова, 14)

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Концерт гурту «Мед Хедс»

Що цікавого: Mad Heads повертається до постійного резидентства в Докер Пабі. І хоча фронтмен гурту поїхав підкорювати Північну Америку, гурт не припиняє свою діяльність. Вони виступлять з новим вокалістом – молодим і талановитим Кирилом Ткаченком.

Коли: 11 березня, 22:00

Де: Docker pub (вул. Богатирська, 25)

Скільки: 125 - 150 грн

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль «Kyiv vegan boom»

Що цікавого: Для Вас, для тварин і для планети організатори представлять на одному фестивалі найбільший вибір веганських продуктів: етичних, екологічних та натуральних. Проведуть інтерактивні заходи, кулінарні майстер-класи, панельні дискусії, лекції та відкриті зустрічі.

Коли: 11 - 12 березня

Де: Зона креативних мануфактур Izone (вул. Набережно-Лугова, 8)

Скільки: вхід за добровільним внеском

Більше інформаціїFacebook

Філософський кіноклуб (перегляд фільму «HUMAN»)

Що цікавого: Для усіх поціновувачів філософського – перегляд та обговорення документального фільму «HUMAN» («Людина»), знятого в 60 країнах світу за участю близько 2 000 людей французьким режисером Янном Артюсом-Бертраном.

Коли: 12 березня, 16:00

Де: Культурний центр «Новий Акрополь» (вул. Щербаковського, 9а)

Скільки: вхід вільний, необхідна реєстрація

Більше інформаціїFacebookреєстрація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-