Ведучий Євробачення-2017 Остапчук сподівається на ще одну перемогу на конкурсі

Ведучий Євробачення-2017 Остапчук сподівається на ще одну перемогу на конкурсі

Укрінформ
Один із ведучих Євробачення-2017 Володимир Остапчук сподівається на ще одну перемогу України на пісенному конкурсі.

Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "UА:Перший".

"Мені здається, що коли в країні відбуваються заходи європейського та світового масштабу, це завжди плюс. Однак це і певний виклик. Думаю, цього року буде набагато цікавіше, порівняно з 2005-м. Команда, яка сьогодні займається конкурсом, відкрита до різних експериментів, талановита та професійна. Гадаю, результат буде гарним. І всі, хто приїде в Україну в травні будуть в захваті. І ще про одне мрію, здається, ніколи такого не було в історії, тому скажу тихенько: хочу, щоб Україна знову перемогла і наступного року Євробачення знову проводилося тут", - сказав Остапчук.

Він розповів, що Євробачення для нього - це величезний виклик і можливість розкрити свої таланти. "Це не просто пісенний конкурс, а наймасштабніше шоу, яке будь-коли бачили люди. І повірте, у нас є всі можливості, щоб зробити його таким", - додав ведучий.

За його словами, йому запропонували спробувати себе на кастингу і головними умовами відбору на роль ведучого були володіння англійською мовою та досвід роботи в прямому ефірі.

"Оскільки я до роботи на телебаченні викладав англійську мову в Уманському аграрному університеті, то, зрозуміло, із першим пунктом вимог у мене було все о'кей. До того ж, щодня я веду двогодинне ранкове телешоу в прямому ефірі. І необхідний досвід у мене теж є", - зазначив Остапчук.

Він наголосив, що цьогорічний конкурс навмисно ламає стереотипи. "По-перше, це інший погляд на Україну – тут є сучасні молоді талановиті ведучі, які досить впевнено володіють англійською мовою. По-друге, у нас є класна музика, яка може бути модерновою й фольклорною і традиційною водночас. І ми все це чудово поєднуємо. Я думаю, що слоган цьогорічного конкурсу – Celebrate Diversity (Шануймо розмаїття) – прекрасно це підкреслює", - розповів Остапчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-