Євробачення-2017: організатори розповіли дипломатам про підготовку до конкурсу

Євробачення-2017: організатори розповіли дипломатам про підготовку до конкурсу

Укрінформ
Організатори "Євробачення-2017" провели зустріч з дипломатичними представниками країн-учасниць конкурсу щодо процесу підготовки України до заходу.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу "UA: Перший".

"Управління публічної дипломатії Міністерства закордонних справ України провело в Києві в приміщенні Art Ukraine Gallery п’яту щорічну зустріч Дипломатичного культурного клубу. ДипКульт клуб об’єднує дипломатів усіх рівнів, культурних аташе, акредитованих в Україні посольств іноземних держав, представників міжнародних і зарубіжних культурних інституцій, які займаються культурною дипломатією, а також представників арт-середовища", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що зустріч відвідали також представники команди організаторів "Євробачення-2017" менеджер з комунікацій Юлія Головльова, міжнародний піар-менеджер Вікторія Сидоренко та ведучий конкурсу Тімур Мірошниченко.

У ході презентації міжнародного пісенного конкурсу Тімур Мірошниченко та Вікторія Сидоренко розповіли присутнім про хід підготовки "Євробачення-2017" та подякували дипломатам за підтримку проекту.

"Пісенний конкурс – не просто шоу, це змога зібратись разом представникам різних країн та культур, об’єднаних любов’ю до хорошої музики", – сказав Тімур Мірошниченко.

У свою чергу, Вікторія Сидоренко додала, що конкурс є ще одним шансом для нашої держави презентувати себе світові, показати країну з кращого боку.

"Уже в травні до нас приїдуть гості з усієї Європи і ми робимо все можливе, щоб Євробачення-2017 та Київ справили на кожного з них незабутнє враження", – запевнила Сидоренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-