Конфуз на врученні

Конфуз на врученні "Оскара": знайшли головного винуватця

Укрінформ
Керуючого партнера компанії PriceWaterhouseCoopers Браяна Куллінана назвали основним винуватцем конфузу на церемонії вручени "Оскарів".

Про це повідомляє ВВС.

"Згідно із заявою, опублікованою компанією, яка вже багато років займається підрахунком голосів членів американської кіноакадемії, Куллінан переплутав конверти з іменами переможців, а коли помилку виявили, він і його колега Марта Руїз діяли недостатньо швидко, аби її виправити", - зазначається в публікації.

Як відомо, на церемонії вручення премій "Оскар" стався великий конфуз: замість "Місячного сяйва" кращим фільмом був оголошений мюзикл "Ла-Ла Ленд". Помилку виправили, але багато хто задається питанням, як подібне могло статися.

Як зазначається, дві людини, представники аудиторської компанії PriceWaterhouseCoopers, підраховують голоси і заздалегідь знають переможців. Кожен із них має повний набір конвертів з картками, на яких значаться імена переможців, - на випадок, якщо з одним з конвертів щось станеться. Під час церемонії представники PriceWaterhouseCoopers стоять по обидва боки  сцени і передають конверти ведучим перед кожним епізодом нагородження.

Після того як Еммі Стоун був присуджений "Оскар" в номінації "Краща актриса", другий аналогічний конверт був помилково вручений ведучому Воррену Бітті, який мав оголосити переможця в категорії "Кращий фільм".

"PriceWaterhouseCoopers бере на себе повну відповідальність за серії помилок і порушень встановлених протоколів в ході церемонії вручення "Оскарів", - йдеться в заяві.

"Браян Куллінан помилково передав ведучим резервний конверт у номінації "Краща актриса" замість конверта за кращий фільм", - уточнює компанія.

Куллінан працює в PricewaterhouseCoopers протягом 20 років. Як написано в його Твіттері, він також відповідає за збереження таємниці та підрахунок голосів при голосуванні за переможців премії "Оскар".

Фото: GETTY IMAGES

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-