Емма Стоун стала найкращою актрисою року

Емма Стоун стала найкращою актрисою року

Укрінформ
Американська Академія кінематографічних мистецтв і наук присудила «Оскара» в номінації «Краща актриса» Еммі Стоун.

Про це із церемонії нагородження повідомляє кореспондент Укрінформу.

Американська акторка і співачка була оцінена однією з найбільш престижних світових кінопремій за роль у фільмі «Ла-Ла Ленд». Емма Стоун народилася 6 листопада 1988 року. Здобула популярність після зіграних ролей у фільмах «Суперперці», «Привиди колишніх подружок» та «Нова людина-павук 2. Висока напруга». За акторську роботу у фільмі «Ла-Ла Ленд» її удостоєно «Золотого глобуса». Є однією із найбільш високооплачуваних актрис світу.

Серед конкуренток Стоун були: француженка Ізабель Юппер («Вона»), ірландка Рут Негга («Лавінг»), американська актриса Наталі Портман («Джекі») і легендарна Меріл Стріп («Флоренс Фостер Дженкінс»), для якої ця номінація стала 17-ю у кар’єрі. Загалом для картини «Ла-Ла Ленд» цей «Оскар» став шостим на цьогорічній церемонії.

Як повідомляв Укрінформ, це вже 89-та церемонія вручення премії «Оскар» Американської кіноакадемії. Цього року вона проходить у театрі «Долбі» в Лос-Анджелесі. Права на трансляцію церемонії у США належать телеканалу ABC, шоу також демонструється наживо у багатьох країнах.еатрі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-