Кейсі Аффлек отримав свого першого «Оскара»

Кейсі Аффлек отримав свого першого «Оскара»

Укрінформ
Одна з найпрестижніших премій у галузі кінематографу «Оскар» у номінації «Кращий актор» під час цьогорічної церемонії Американської кіноакадемії дісталася Кейсі Аффлеку.

Про це із церемонії нагородження повідомляє кореспондент Укрінформу.

Актор отримав нагороду за свою роботу в картині «Манчестер біля моря». Цей «Оскар» став першим у його кар’єрі.

Стрічку зняв Кеннет Лонерган за власноруч написаним сценарієм. Фільм розповідає про водопровідника Лі Чендлера, який після смерті брата повертається в рідне місто, щоб доглянути за племінником.

 У головних ролях у фільмі, окрім Аффлека, знялися Мішель Вільямс та Кайл Чендлер.Додамо, що у січні Аффлек вже виборов перемогу у аналогічній номінації Голлівудської асоціації іноземної преси «Золотий глобус». 

Кейсі Аффлек народився 12 серпня 1975 року. Відомий ролями в фільмах «У гонитві за Емі» (1996), «Розумник Вілл Гантінг» (1997), трилогії «Одинадцять ....» (2001), «Дванадцять ...» (2004) і «Тринадцять друзів Оушена» (2007), «Як боягоуз Роберт Форд убив Джейсі Джеймса» (2007), «Прощавай, дитинко, прощавай!» (2007), «Вбивця всередині мене» (2010), «Інтерстеллар» (2014), «Три дев'ятки» (2016) тощо.

Своєю чергою, «Манчестер біля моря» було також відзначено «Оскаром» за найкращий оригінальний сценарій.Цьогоріч суперниками Аффлека в головній «оскарівській» акторській номінації були: 33-річний Ендрю Гарфілд («З міркувань сумління»), 36-річний канадець Раян Гослінг («Ла-Ла Ленд»), 58-річний Вігго Мортенсен («Капітан Фантастик»), та 62-річний Дензел Вашингтон («Огорожі»)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-