У Лос-Анджелесі стартувала 89 церемонія вручення кінопремії «Оскар»

У Лос-Анджелесі стартувала 89 церемонія вручення кінопремії «Оскар»

Укрінформ
В американському місті Лос-Анджелес розпочалася церемонія оголошення переможців кінопремії «Оскар» – однієї з найпрестижніших нагород у світовій кіноіндустрії, яка вручається Американською академією кінематографічних мистецтв і наук.

Це вже 89-та урочиста церемонія, яка традиційно збирає головних зірок світового кіно, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Церемонія проходить у легендарному театрі Лос-Анджелеса «Долбі». Ведучим вечора обрано популярного американського коміка Джиммі Кіммела, який раніше не мав досвіду проведення церемонії «Оскара».

Знаменитості, демонструючи вишукані вбрання, вже пройшли під камерами фото- і відеорепортерів червоною доріжкою і розмістилися в залі.

За всі роки свого існування церемонія вручення «Оскарів» перетворилася на грандіозне та яскраве шоу, зі своїми інтригами та сюрпризами.

Як очікується, цьогоріч вручення премій відбуватиметься у 24 номінаціях, найбільш престижними з яких вважаються призи за найкращий фільм, найкращому режисерові, а також найкращим акторам та актрисам, які зіграли головні та ролі та ролі другого плану. Крім того, Академія відзначає сценаристів, звукорежисерів, операторів, монтажерів, дизайнерів, гримерів, композиторів та багато інших майстрів, чия робота варта захоплення мільйонів глядачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-