У Євробачення-2017 з'явився новий продюсер

У Євробачення-2017 з'явився новий продюсер

Укрінформ
Продюсером конкурсної частини цьогорічного пісенного конкурсу Євробачення у Києві став Крістер Бйоркман (Christer Bjorkman). Він відповідатиме за підготовку зовнішнього вигляду кожного конкурсного номеру шоу.

Про це повідомляється на сайті телеканалу "UA: Перший".

Для Крістера Бйоркмана це вже не перший досвід такої роботи на пісенному конкурсі. Раніше він був продюсером конкурсної частини шоу Євробачення-2013 у Мальмі, а також займався Євробаченням-2016 у Стокгольмі. Бйоркман відомий і тим, що зміг перетворити національний відбір Швеції – Melodifestivalen у найбільше телевізійне шоу року. 

"Я дуже радий знову працювати для найкращої музичної події світу та з нетерпінням чекаю на співпрацю з командою "UA:Перший". Впевнений, разом ми зробимо дійсно найкраще шоу", – розповів Бйоркман.

Виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд висловив задоволення, що такі люди, як Бйоркман є в складі основної команди цьогорічного Євробачення

"Крістер Бйоркман підсилить чудову команду з виробництва шоу. Його досвід роботи на Євробаченні минулих років матиме велике значення. Тепер, коли ключові позиції в команді-організаторів уже заповнені, важливо, щоб ЄМС та "UA:Перший" продовжували підготовку згідно з узгодженим раніше планом для успішного проведення пісенного конкурсу в травні", - сказав він.

Крім Бйоркмана, до команди-організаторів нещодавно приєдналися комерційний директор, івент-менеджер та менеджер з питань безпеки. Комерційний директор Лариса Коваль займалась організацією Євро-2012, Євробачення-2005, Дитячого Євробачення 2009 та 2013 років і національного відбору на Євробачення-2016. Івент-менеджер Кирило Воронін працював над проведенням Днів Європи в Україні і Молдові на замовлення Представництва Європейського Союзу в Україні. Директор з питань безпеки Олег Западнюк займався організацією охорони безпеки під час проведення матчів футбольних турнірів Кубка УЄФА у 2009-2012 роках та на Євро-2012.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-