Держкіно відмовило у реєстрації російсько-українському серіалу з Фреймут

Держкіно відмовило у реєстрації російсько-українському серіалу з Фреймут

Укрінформ
Державне агентство України з питань кіно відмовило у державній реєстрації та праві розповсюдження і демонстрування комедійного серіалу "Готель".

Про це повідомляється у вівторок на сайті агентства.

"Державне агентство України з питань кіно відмовило у державній реєстрації та видачі державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування т/серіалу "Готель" (реж. Федотов А., Маслов А.)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в агентстві, рішення було ухвалене відповідно до пункту 10 Положення про державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів та на підставі статті 15-1 Закону України "Про кінематографію", якою регламентовано, що заборона трансляції фільмів, вироблених фізичними та юридичними особами держави-агресора, які не містять популяризації або пропаганди органів держави-агресора та їхніх окремих дій, поширюється на фільми, вироблені та/або вперше оприлюднені (демонстровані) після 1 січня 2014 року.

За даними профільних ЗМІ, російсько-український комедійний серіал "Готель Елеон" режисерів Антона Федотова та Антона Маслова є спін-офом російського ситкому "Кухня" (продовженням, основними дійовими особами якого є персонажі, які раніше фігурували в первинному творі).

В "Готелі Елеон" зіграла українська телеведуча Ольга Фреймут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-