Курортний Трускавець репрезентує «Яскраву країну»

Курортний Трускавець репрезентує «Яскраву країну»

Укрінформ
У курортному місті Трускавець Львівської області 9 січня стартував різдвяний VII Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Яскрава країна».

Про це в понеділок на своїй сторінці в Facebook повідомив мер Трускавця Андрій Кульчинський.

«В Трускавці восьмий раз стартував міжнародний дитячий музичний фестиваль "Яскрава країна". Більше 500 дітей з усіх куточків України впродовж 3-х днів демонструватимуть всі свої таланти», - написав міський голова.

У Трускавецькій міськраді уточнили, що в цьому році в курортне місто приїхало понад півтисячі талановитих хлопців і дівчат від 6 до 25 років з 15 областей України: це Київська, Дніпропетровська, Одеська, Хмельницька, Львівська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Харківська, Чернігівська, Рівненська, Вінницька, Луганська, а також Донецька області.

Фестиваль відкрився у Трускавці на центральній Площі Незалежності святковими колядками, і загальним веселощам і дитячій радості не завадив навіть 10-градусний мороз, який оповив сьогодні курортне місто.

У міськраді наголосили, що учасників чекають насичені фестивальні дні, а жителів і гостей міста – яскраві концерти від найталановитіших юних танцюристів і співаків України, а також спеціальних зіркових гостей, серед яких - фіналісти шоу «Х-фактор 7», група «The Oscar Wild» (Павло Пігура і Віталій Сичак), переможниця проекту «Голос. Діти 3» - Еліна Іващенко, яка, до речі, в минулому році стала володаркою Гран-Прі «Яскравої країни в Трускавці-2016».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-