На «Золотому глобусі» назвали кращого режисера

На «Золотому глобусі» назвали кращого режисера

Укрінформ
Престижна нагорода – «Золотий глобус» в номінації «Кращий режисер повнометражної стрічки» у церемонії 2017 року дісталася Дем’єну Шазеллу.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

31-річний американський режисер визнаний переможцем за свою роботу «Ла-Ла Ленд». Йому вдалося перевершити навіть такого метра, як Мел Гібсон, який теж висувався на «Золотий глобус» зі своїм фільмом «З міркувань сумління». Таким чином «Ла-Ла Ленд» вже отримав перемогу у п’яти номінаціях.

За «Золотий глобус» у цій категорії боролися п'ять митців, усі з яких представляють США. Окрім Дем’єна Шазелла та Мела Гібсона, іншими претендентами були: Том Форд («Під нічним покривом»), Баррі Дженкінс («Місячне світло») та Кеннет Лонерган («Манчестер біля моря»).

Як повідомляв Укрінформ, це вже 74-та церемонія вручення премії «Золотий глобус» Голлівудської асоціації іноземної преси. Нині вона традиційно відбувається у готелі Beverly Hilton в Голлівуді. «Золотий глобус» вважається однією з найбільш престижних нагород (після «Оскара») та крім сфери кінематографії охоплює також телевізійні фільми й серіали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-