Бас-гітарист культового рок-гурту потребує термінового лікування

Бас-гітарист культового рок-гурту потребує термінового лікування

Реквізити
Укрінформ
Відомий продюсер та музикант, бас-гітарист українського рок-гурту "Кому Вниз" потребує термінової пересадки нирки, проте, на жаль, подібну операцію можливо здійснити лише за кордоном.

Повідомлення про це розміщене на сайті Мінкультури.

"На кожному концерті він викладався на 100 відсотків і дарував нам свою шалену енергію, проте ніхто не здогадувався, що вже 5 років він живе на діалізі і сам потребує допомоги. Ситуація стала критичною, тож, якщо у вас є можливість, підтримайте Сергія і допоможіть йому перемогти хворобу", - закликають у Мінкульті.

Сергій Степаненко - талановитий український рок-музикант, бас-гітарист рок-гурту "Кому Вниз", продюсер, редактор відео. Народився 6 квітня 1964 року в Гостомелі. З 1988 року виступає у складі відомого рок-гурту "Кому Вниз". Сергій допоміг започаткувати багато нових проектів, завдяки яким рок-н-рол в Україні вийшов на новий рівень і почав розвиватися як окрема галузь, саме завдяки йому багато молодих українських виконавців вперше почали виступати на великій сцені.

На сайті гурту "Кому Вниз" відкрили рахунок зі збору грошей задля збереження життя Сергію Степаненку.

"Не те що заморилися чекати на праведні закони, але людське життя красивіше. Вирішили відкрити рахунок зі збору грошей задля збереження життя - благодатної операції нашому Сергію - басисту, адміну, ідеологу, та й взагалі праведному лицарю. Бо п’ятирічний строк гемодіалізу ламає вже тіло вщент. Дякуємо, Рідні!" - написали учасники гурту.

Телефон: +38 050 299 5541, Сергій [Little] Литвинюк, менеджер групи "Кому Вниз".

Рахунок 29244825509100

Приватбанк

МФО: 305299

ЄДРПОУ : 14360570

Призначення платежу: Збір коштів на пересадку нирки.

Більше інформації - на сайті гурту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-