ФБР вирішило не висувати звинувачень проти Бреда Пітта

ФБР вирішило не висувати звинувачень проти Бреда Пітта

Укрінформ
За результатами перевірки інформації про нібито неналежне поводження Бреда Пітта з одним зі своїх дітей прийнято рішення не висувати проти нього звинувачень і не давати цій справі подальший хід, заявило Федеральне бюро розслідувань США.

Про це повідомляє ВВС.

Знаменитий голлівудський кіноактор був запідозрений у жорстокому поводженні зі своїм 15-річним прийомним сином Меддоксом під час сварки, що сталася у вересні цього року на борту приватного літака, що прямував із Франції в Лос-Анджелес.

Цей інцидент послужив поштовхом для розлучення "зразкової голлівудської пари" Бреда Пітта і Анджеліни Джолі.

Джолі подала на розлучення на наступний день після інциденту, і вказала в якості причини розлучення "непримиренні розбіжності".

"Реагуючи на заяву, подану після авіаперельоту, здійсненого Бредом Піттом з його дітьми, ФБР завершило перевірку обставин події та подальшого розслідування проводити не буде", - йдеться в повідомленні відомства.

Ніяких звинувачень пред'явлено у цій справі не буде, додає ФБР.

Раніше до аналогічних висновків прийшли співробітники департаменту у справах сім'ї і дітей Лос-Анджелеса, які проводили власне розслідування.

У вересні Джолі подала на розлучення з Піттом, вказуючи в якості причини непереборні розбіжності. Вона розраховує отримати одноосібне право виховання їхніх шістьох дітей.

Однак, як відзначають експерти, нинішнє рішення ФБР, як і попередній висновок соціальної служби, дає Пітту перевага в його спробі домогтися рівних з Джолі прав опіки над дітьми. Зараз вони залишаються з матір'ю, а Бред Пітт має право лише іноді їх відвідувати.

Роман Анджеліни Джолі і Бреда Пітта почався в 2004 році. Пара одружилася лише в 2014 році. У 52-річного Пітта і 41-річної Джолі шестеро дітей у віці від восьми до 15 років, троє з яких - прийомні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-