Фільм

Фільм "Гніздо горлиці" виходить в український прокат

Укрінформ
Фільм "Гніздо горлиці" Тараса Ткаченка виходить у широкий кінотеатральний прокат 10 листопада. А вже з 25 жовтня в кінотеатрах України розпочинаються прем'єрні покази цієї стрічки, створеної за підтримки Держагентства України з питань кіно. 

У рамках прем'єрних показів гості матимуть унікальну можливість зустрітися з творчою групою фільму та виконавицею головної ролі Риммою Зюбіною, повідомляє прес-служба Держкіно.  

"Гніздо горлиці" - переможець 4 конкурсного відбору Держкіно. Виробництво фільму здійснили Продюсерський центр "Інсайт Медіа" (Україна) та 4 Rooms

" (Італія). Драма заснована на реальних подіях і оповідає про життя українських жінок в Італії", - йдеться у повідомленні. 

Фільм "Гніздо горлиці" розповідає реальну історію одного такого життя. Дарина повертається додому вперше за два роки напівлегального життя в Італії. Вона вагітна. Від кого? Що робити з майбутньою дитиною? Як сказати про це своєму законному чоловікові? Що її чекає вдома? Занедбане господарство, а найголовніше – необхідність боротися за порятунок своєї родини.

Ролі у фільмі виконали відомі українські та італійські актори: Римма Зюбіна, Віталій Лінецький, Ліна Бернарді, Микола Боклан, Олександра Сизоненко, Максим Канюка та Мауро Чіпріані.

Як відомо, картина "Гніздо горлиці" отримала нагороду за Найкращий український фільм у рамках цьогорічного Одеського міжнародного кінофестивалю.

Прeм'єрні покази фільму відбудуться у таких містах: 25.10 - Ужгород, кінотеатр "5-й eлемент"; 26.10 - Івано-Франківськ, кінотеатр "Космос"; 27.10 - Хмельницький, кінотеатр "Мультиплекс"; 28.10 - Чернівці, кінотеатр "Палац Кіно"; 1.11 - Львів, кінотеатр "Кінопалац"; 2.11 - Луцьк, кінотеатр "Прем’єр Сіті"; 3.11 - Тернопіль, кінотеатр "Сінема Сіті"; 6.11- Запоріжжя, кінотеатр "Довженко"; 7.11 - Харків, кінотеатр "Планета кіно IMAX"; 8.11- Дніпро, кінотеатр "Правда кіно"; 9.11- Київ, кінотеатр "Оскар" ТРЦ Гулівер; 10.11- Одеса, кінотеатр "Сінема Сіті"; 11.11- Миколаїв, кінотеатр "Мультиплекс"; 12.11-  Київ, кінотеатр "Київська Русь".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-