У Кличка ще не знають, де відкриється Євробачення

У Кличка ще не знають, де відкриється Євробачення

Укрінформ
Рішення щодо місця, де відбуватиметься церемонія відкриття Євробачення-2017, ще не прийняте, воно залишається за Європейською мовною спілкою (EBU) та НТКУ. 

Про це заявив у четвер заступник голови КМДА Олексій Резніков під час засідання оргкомітету з підготовки до проведення Євробачення, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вже визначено, що офіційною локацією пісенного конкурсу буде Міжнародний виставковий центр і, зрозуміло, що там буде знаходитися прес-центр. Поки що питання щодо церемонії відкриття - "Червоної доріжки" є відкритим. Прийняття рішення залишається за EBU та НТКУ", - зазначив Резніков. 

Він також поінформував, що напердодні відбулося засідання комісії по культурі, а сьогодні - бюджетної комісії, які підтримали внесення змін до міської цільової програми "Київ культурний", до якої включено фінансування на Євробачення від Києва в обсязі 200 млн грн. Саме ці кошти Київ обіцяв, коли брав участь у конкурсі міст.

"З цих 200 млн грн планується фінансування до 50 млн протягом цього року і 150 млн - наступного року. Ці кошти місто Київ перерахує в якості прямої субвенції державного бюджету", - уточнив заступник голови КМДА.    

Фото UA:Перший

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-