Джамала увійшла в журі нацвідбору на «Євробачення-2017»

Джамала увійшла в журі нацвідбору на «Євробачення-2017»

Укрінформ
Співачка Джамала та музичний продюсер і композитор Костянтин Меладзе обиратимуть найкращого представника на пісенному конкурсі «Євробачення-2017», який пройде у травні у Міжнародному виставкового центру на лівому березі Дніпра у Києві.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «UA:Перший».

«Ми дуже раді, що другим членом журі стала Джамала. За великим рахунком, іншого кандидата бути не могло. По-перше, саме Джамала принесла перемогу Україні на «Євробаченні-2016», по-друге, вона зможе поділитися досвідом участі в конкурсі й максимально підготувати учасника, щоби той повторив її успіх», – заявила керівник національного відбору на «Євробачення-2017» Наталія Франчук.

Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія вважає, що присутність Джамали в журі нацвідбору спонукатиме виконавців брати участь у конкурсі.

«Згода Джамали, яка після перемоги на «Євробаченні-2016» стала без перебільшення світовою зіркою, свідчить про те, що вона залишилася тією самою Джа, дівчинкою з відкритою та щирою душею. Певний, що присутність у журі справжньої переможниці, яка уособлює втілену мрію, спонукатиме круті музичні гурти й талановитих виконавців, що ними багата наша країна, брати участь у конкурсі та надихатиме конкурсантів викладатися на повну», – запевняє очільник НТКУ.

Першим членом журі конкурсу став музичний продюсер і композитор Костянтин Меладзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-