Джамала задоволена, що «Євробачення» прийматиме Київ

Джамала задоволена, що «Євробачення» прийматиме Київ

Укрінформ
Цьогорічна переможниця пісенного конкурсу "Євробачення" Джамала розповіла, що дуже рада, що наступного разу фестиваль проходитиме в Києві. 

Про це вона повідомила в інтерв'ю виданню Deutsche Welle

"Чесно кажучи, я дуже рада. Я просто не розуміла, чому так довго вибирали місто і так довго були ці тури між містами. Але результатом я задоволена. Я тримала весь час нейтралітет. Чомусь всі питали саме мене про результат. Наче я можу знати, в якому місті краще провести "Євробачення". Так, я рада, що це буде в Києві, все-таки він має два аеропорти, дуже багато готелів", - сказала співачка. 

За її словами, Одеса програла за очками за інфраструктуру. Там не дороблено аеропорт, там є дуже велика проблема з транспортом. Однак співачка закликала відвідати Одесу всіх, хто приїде на конкурс до України. 

"Ті, хто приїде до Києва на "Євробачення", зможуть відвідати і Одесу. Чому б ні? Це правда одне з найкращих міст України",  - сказала Джамала. 

Вона сподівається, що в Україні зроблять такий же майданчик для конкурсу, як це було у Швеції. 

"Мене, звичайно, засмутило, що в столиці за 12 років не знайшлося такого майданчика, якою була, наприклад, Globe Arenas (місце, де проходило "Євробачення-2016" в Стокгольмі. - Ред.) - така сучасна, така велика, на 25 тисяч глядачів. Тому я дуже сподіваюся, що Міжнародний виставковий центр (приміщення, де проходитиме "Євробачення-2017". - Ред.) зроблять максимально комфортним і зручним для всіх. Починаючи від техніків і закінчуючи виконавцями", - заявила Джамала. 

Як повідомляв Укрінформ, міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" наступного року відбудеться у Києві. Про це оголосили гендиректор НТКУ Зураб Аласанія та міністр культури Євген Нищук після засідання оргкомітету з підготовки та проведення Євробачення-2017 9 вересня. 19 голосів представники оргкомітету віддали Києву, двоє були за Одесу, 1 член комісії утримався. Євробачення-2017 відбудеться у столичному Міжнародному виставковому центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-