До

До "Великого Лебовські" знімають спін-оф

Укрінформ
Фільм «Успішні люди» (Going places), який знімає в Нью-Йорку американський актор і режисер Джон Туртурро, стане спін-офом культової картини братів Коенів «Великий Лебовські»

Про це повідомляє Lenta.Ru.

Туртурро має намір розвинути лінію персонажа, якого він зіграв у фільмі Коенів - психічно неадекватного любителя боулінгу на ім'я Ісус Кsнтано. Ще працюючи над цією епізодичною роллю e «Великому Лебовські», актор шкодував, що його герою приділено так мало екранного часу.

Як уточнює The Guardian із посиланням на наближених до Туртурро осіб, у новій картині, крім нього самого, грають Боббі Каннавале й Одрі Тоту.

Раніше передбачалося, що «Успішні люди» будуть ремейком фільму Бертрана Бліє «Вальсуючі» з Жераром Депардьє, Патріком Девером і Міу-Міу.

Туртурро прославився головними ролями в таких фільмах братів Коенів, як «Бартон Фінк» і «Перевал Міллера», а також стрічках Спайка Лі «Роби як треба!» і «Блюз про краще життя». Як режисер він зняв картини «Під маскою жиголо», «Пристрасть» і низку інших.

Комедія «Великий Лебовські» вийшла 1998 році. В ній знімалися Джефф Бріджес, Джон Гудмен, Стів Бушемі і Джуліанна Мур. В прокаті вона не мала великого успіху, але згодом стала культовою стрічкою. Захоплення цим фільмом породило релігійну течію дьюдаїзм (від прізвиська головного героя The Dude, Чувак), основні положення якого поєднують життєві принципи Чувака й елементи даосизму. У 2005 році журналіст Олівер Бенджамін заснував у Таїланді Церкву нового Чувака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-