Роберт Дауні-молодший вперше зіграє головну роль у серіалі

Роберт Дауні-молодший вперше зіграє головну роль у серіалі

Укрінформ
Роберт Дауні-молодший веде переговори з HBO про свою участь в новому драматичному проекті кабельної телемережі, який об'єднає актора з шоураннером «Справжнього детектива» Ніком Пиццолатто.

Про це повідомляє КиноПоиск.

Йдеться не про телевізійний фільм, а про повноцінний серіал. Хоча деталі сюжету не розкриваються, джерела вказують на те, що проект пов'язаний із перезавантаженням давнього ТБ-хіта «Перрі Мейсон», що виходив в ефір з 1957 по 1966, уточнює Variety.

Дауні з 2011 року виступав за перезапуск відомої історії про адвоката, який розв'язував складні кримінальні справи, однак вивести її на великі екрани у нього не виходило. З виходом драми «Суддя», в якій актор зіграв головну роль і яка погано показала себе в прокаті, компанія Team Downey вирішила пошукати франшизі телевізійної платформи для перезапуску.

Проект, задуманий на HBO, об'єднає зірку з Ніком Пиццолатто, чия робота над третім сезоном «Справжнього детектива» поки перебуває в підвішеному стані, що сприяє переключенню на інші ідеї. Актор і сценарист разом зі Сьюзан Дауні (дружина Роберта - Ред.) виступлять ексклюзивними продюсерами шоу.

Для Роберта цей серіал стане першою головною роллю на телебаченні, де він востаннє надовго з'являвся в «Еллі Макбіл» на початку нульових.

Цьогорічі Дауні-молодшого можна було побачити в кинокоміксі «Перший месник: Протистояння».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-