Активний відпочинок? - Sky family park!

Активний відпочинок? - Sky family park!

PR
Укрінформ
Величезну кількість яскравих і позитивних емоцій подарував Sky family park киянам та гостям столиці за це літо.

Так, наприклад, 6 серпня на території найбільшого в Україні відкритого басейну відбулася широко відома вечірка «Пляжний бум від Люкс фм». Відкрили захід Dj Гараж і Слава Дьомін, подарувавши гостям свята dj-сет та розіграш подарунків від Люкс FM. Продовжили святкову програму поп-група «Армія» і «Ділайс», а на завершення вечора на сцені парку виконала свої найкращі хіти «суперблондинка в кокошнику», співачка Оля Полякова.

7 серпня на відвідувачів Sky family park очікував курс пізнавальних лекцій про подорожі в різні куточки Землі під назвою «Travel Family Weekend». Своїм досвідом самостійних подорожей на кращі рибні ринки Норвегії і Данії, дегустації місцевої кухні поділилася Аліса Шкуро. Справжній ажіотаж своєю лекцією викликала Ірина Галай, перша жінка в Україні, яка підкорила Еверест. Олексій Чарей розповів про серфінг і екстрим, бюджетне проживання в Португалії. Натхненні розповідями лекторів гості мали можливість придбати путівку на маркеті туристичних агенцій. Доповнили подію розіграші сертифікатів на путівки і перельоти і яскраві фотозони.

Програмними заходами відпочинок в Sky family park не обмежується. Після культурного збагачення, гості насолоджуються напоями в зонах відпочинку і милуються красою Києва, адже з території парку відкривається розкішний вид на місто, як вдень, так і вночі.

Адміністрація постійно працює над новими подіями і готується дивувати своїх відвідувачів. На ці вихідні запланований музичний фестиваль Sky Music Weekend, на якому зі сцени парку буде звучати cover-версії улюблених пісень, опера, Indie house, Dream pop, Indie-pop. Так само, в рамках фестиваль пройде Market одягу і подарунків, спортивна шоу-програма.

Ознайомитися з програмою Sky family park, подивитися фотографії і поділитися своїми враженнями можна на офіційній сторінці в Facebook.

Фото Sky family park

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-