Перший пріквел

Перший пріквел "Зоряних воєн" перезніматимуть

Укрінформ
Студія Disney в липні займеться перезйомкою фільму Гарета Едвардса «Вигнанець. Зоряні війни: Історії».

Про це повідомляє КиноПоиск.

За даними інсайдерів The Hollywood Reporter, картина тонально не підходить під франшизу, розпочату в 1977 році Джорджем Лукасом.

Закритих тест-переглядів для звичайних глядачів наразі не було. Першу монтажну зборку стрічки показали продюсерам і босам студії Disney, які й винесли вердикт: фільму потрібен додатковий знімальний час. Велика частина акторського складу разом із режисером Гаретом Едвардсом почнуть роботу через місяць.

Як пише The Hollywood Reporter, «Вигнанець» вийшов схожим на військове кіно і не володіє відчуттям «Зоряних воєн». Крім того, незважаючи на те, що режисер зняв досить пристойний фільм, він все одно не відповідає стандартам, заданим сьомим Епізодом, що нещодавно вийшов. Іншими словами: студія побоюється що «Вигнанець» збере набагато менші кошти.

Таким чином, перед Едвардсом постане завдання розбавити серйозний тон стрічки, зробити її легшою для сприйняття і надати їй пригодницького тону. Очікується, що в епізоді з'явиться Олден Еренрайк, затверджений нещодавно на роль Хана Соло. Враховуючи, що знімальний період «Вигнанця» тривав із серпня 2015 до лютого 2016, Еренрайк не міг взяти участі в проекті.

У фільмі Едвардса задіяні: Фелісіті Джонс, Мадс Міккельсен, Бен Мендельсон, Алан Тьюдік, Форест Вітакер, Донні Єн і Дієго Луна. За сюжетом повстанцям доведеться викрасти плани Зірки смерті, які, як відомо, потрапоять до рука принцеси Леї. Таким чином, «Вигнанець» можна буде назвати пріквелом «Нової надії» і чекати в ньому появи Дарта Вейдера.

Світова прем'єра фільму «Вигнанець. Зоряні війни: Історії» запланована на 14 грудня 2016 року.

Фото: film.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-