Спін-оф

Спін-оф "Зоряних воєн" про Хана Соло розповість і про Чубакку

Укрінформ
Спін-оф «Зоряних воєн», присвячений молодому Хана Соло, крім іншого, розповість історію походження Чубакки, кращого друга і незмінного компаньйона спритного контрабандиста.

Про це повідомляє oKino.ua.

Спін-оф поки не має назви та головного актора. На роль молодого Хана Соло розглядаються Майлз Теллер («Одержимість»), Логан Лерман («Лють»), син Клінта Іствуда Скотт Іствуд («Далека дорога»), Дейв Франко («Сусіди»), Джек Рейнор («Трансформери: Час вимирання»), Енсел Елгорт («Винні зірки»), Еморі Коєн («Бруклін») і Блейк Дженнер (серіал «Супергерл»).

У режисерському кріслі — успішний комедійний тандем Філа Лорда і Крістофера Міллера, на рахунку яких обидві частини «Мачо і ботана», мультфільми «Хмарно, можливі опади у вигляді фрикадельок» та «Lego Фільм», а також серіал «Бруклін 9-9». Прем'єра запланована на 25 травня 2018, вже після того, як у прокат вийде восьмий епізод в грудні 2017-го.

Як уточнює Collider, швидше за все, автори розкажуть історію знайомства і дружби Хана Соло і Чубакки (він же Чуї). Хто зіграє його в юності, наразі не відомо.

Нагадаємо, що перед прем'єрою восьмого епізоду на екрани встигне вийти інший спін-оф космічної саги «Зоряні війни: Ізгой» із Фелісіті Джонс, Мадсом Міккельсеном і Форестом Вітакером. За сюжетом група повстанців спробує викрасти креслення імперської бойової станції «Зірка смерті», що знищує цілі планети.

Світова прем'єра "Ізгоя" запланована на 14 грудня 2016 року.

Фото: oKino.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-