Джамала, вигравши «Євробачення», провела прес-конференцію

Джамала, вигравши «Євробачення», провела прес-конференцію

Фото
Укрінформ
Одразу після перемоги в конкурсі українська співачка Джамала відповіла на запитання журналістів.

Прес-конференція транслювалася на офіційному каналі «Євробачення».

«Я була впевнена – якщо ти кажеш правду, це зачіпатиме людей. І я не помилилася!» - сказала Джамала.

За словами співачки, готуючись до виступу, вона неодноразово слухала саундтрек Іцхака Перельмана до фільму про Голокост «Список Шиндлера» - і їй дуже хотілося б, щоб її пісня «1944» викликала такі ж сильні емоції.

Джамала презентувала свою команду і подякувала організаторам «Євробачення» за прекрасне шоу. Крім того, співачка повідомила, що безпосередньо 14 травня, в день фіналу, написала пісню, яка увійде в новий альбом, який повинен з'явитися вже дуже скоро. «Якщо ти відчуваєш, що робиш праве діло, просто роби його і все», - додала Джамала.

«Хотіли б ви, щоб наступний конкурс пройшов у вільному Криму?» - запитала співачку журналістка. Джамала замислилася й відповіла: «Я сподіваюся, що він пройде в Україні – не знаю, де, але точно в Україні!». «Зустрінемося через рік в Україні! Welcome to Ukraine!» - резюмували організатори «Євробачення».

Нагадаємо, представниця України набрала в процесі голосування 534 бали, випередивши австралійську співачку Дамі Ім і російського виконавця Сергія Лазарєва.

Фото: Офіційний сайт Євробачення

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-