XII Київська міжнародна книжкова виставка відкриється в Українському домі

XII Київська міжнародна книжкова виставка відкриється в Українському домі

Укрінформ
В Українському домі 19 травня об 11.00 відкриється XII Київська міжнародна книжкова виставка.

Про це повідомляє прес-служба Державного комітету телебачення і радіомовлення України, який є засновником і організатором виставки.

"Чотири дні поспіль - з 19 до 22 травня - в Українському домі відвідувачі будуть знайомитися з кращими зразками продукції вітчизняних видавництв та поліграфічних підприємств. На виставці широко буде представлено художню, наукову, навчальну, історичну, краєзнавчу, музичну, дитячу літературу", - ідеться в повідомленні.

Під час заходу проводитимуться тематичні "круглі столи", брифінги з актуальних питань книговидання та книгорозповсюдження за участю представників відповідних міністерств, відомств, галузевих громадських організацій, а також прес-конференції, семінари, майстер-класи, автограф-сесії, учасниками яких будуть головні редактори провідних видавництв і видавничих організацій, письменники, ілюстратори, літературні критики, мистецтвознавці.

На найменших відвідувачів чекатиме "Книжкова веселка" - дитяча програма Всеукраїнської ініціативи "Додай читання". Діти матимуть змогу взяти участь у створенні кольорових книжок, читацьких конкурсах та квестах.

Також заплановано благодійну акцію "Книга для друга", у рамках якої збиратимуть книги для поповнення фондів провінційних дитячих бібліотек України.

Виставка працюватиме з 10.00 до 19.00. Вхід вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-