У будинку Прінса слідчі знайшли наркотичні знеболювальні

У будинку Прінса слідчі знайшли наркотичні знеболювальні

Укрінформ
Одразу після смерті легендарного американського композитора й співака Прінса слідчі знайшли знеболювальні препарати, які відпускаються за рецептом та містять певну дозу наркотичних речовин.

Про це повідомляє телеканал CBS News із посиланням на власні джерела.

"Джерело в правоохоронних органах підтвердило CBS News у середу, що в у власності Прінса та в його будинку одразу після його смерті були знайдені знеболювальні, які відпускаються за рецептом", - йдеться в повідомленні.

Джерело також підтвердило, що відділ місцевого шерифа зв'язувався з Агентством наркоконтролю для надання допомоги слідству. Водночас, офіс медичної експертизи досі не оприлюднив жодної інформації про розтин тіла співака, у тому числі, чи зіграли наркотики певну роль у його смерті.

Як повідомляв Укрінформ, легендарний американський співак і композитор Прінс 21 квітня був знайдений мертвим у своїй студії звукозапису в маєтку у США. Буквально за тиждень до цього його літак був змушений здійснити аварійну посадку в штаті Іллінойс, де він був доставлений до найближчої лікарні. Співака довелося госпіталізувати, однак вже наступного дня артист з'явився на концерті. Наразі досі невідомо, що стало причиною смерті музиканта.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-